O nama

Frizerski studio SENSE nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Antifašističke borbe 19, lok. 78.

Salon je počeo sa rodom 2004. godine i od samog početka pokazao se kao veoma uspešan obzirom na to da je broj dama koje se friziraju svakog dana sve veći.

Uz prijatnu i veselu atmosferu u salonu SENSE pored odličnih frizerskih usluga, na raspolaganju su vam i usluge sređivanja noktiju i ruku.

Samim tim, klijenti salona SENSE su različitih profila, od mladih devojaka i tinejdžerki, pa sve do dama u godinama koje drže do spostvenog stila.

Svakog dana uz opuštajući muziku, šoljicu kafe ili soka, vlasnica Marija se trudi da se svaki klijent opusti i izađe zadovoljan iz salona. Da su klijenti uvek na prvom mestu vidi se i po tome što salon SENSE pored regulaarnog radnog vremena od 8h do 21 h, radnim danima, radi i vikendom i to subotom i nedeljom od 8h do 20h.

Vlasnica salona SENSE Marija Šapić, iako veoma mlada do sada je učestvovala na brojnim frizerskim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Bez obzira što je pre izvesnog vremena prestala sa takmičenjem već ima zavidnu kolekciju pehara.

Do sada je učestvovala na više desetina takmičenja u Srbiji i Crnoj Gori. Osvojila je 26 pehara, a od toga čak 7 za prvo mesto. Na samom početku svoje takmičarske karijere u Frankfurtu je u ekipnom takmičenju osvojila 20. mesto. Takođe na Svetskom takmičenju u timu u Milanu osvojila je 18. mesto.

Ipak, mnogo je bila uspešnija na pojedinačnim takmičenjima, jer je u Atini osvojila 6. mesto, a 12. je bila u Moskvi na Evropskom prvenstvu.

Iako se više ne takmiči, Marija podržava malde talente i svojim kolegama pomaže oko priprema za takmičenje.

Frizerski studio SENSE nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Antifašističke borbe 19, lok. 78. Uz prijatnu i veselu atmosferu u salonu SENSE pored odličnih frizerskih usluga, na raspolaganju su vam i usluge sređivanja noktiju i ruku. Svakog dana uz opuštajući muziku, šoljicu kafe ili soka, vlasnica Marija se trudi da se svaki klijent opusti i izađe zadovoljan iz salona.
FRIZERSKI STUDIO SENSE

Antifašističke borbe 19, lok. 78
(u bilzini Arene), Novi Beograd

tel. 011 311 8 600
mob. 066 888 4 882

Back to Top

<