FRIZERSKI STUDIO SENSE

    U frizerskom salonu SENSE koriste se samo najbolji preparati. S obzirom na to da je politika kuće da svi klijenti imaju zdravu i lepu kosu, a da uz to dobiju boju ili frizuru baš kakvu žele koriste se sledeći preparati: Revlon, Swarzkopf, Farcom, Wella, Indola, Expertia.

    Da su klijenti uvek na prvom mestu vidi se i po tome što salon SENSE pored regulaarnog radnog vremena od 8h do 21 h, radnim danima, radi i vikendom i to subotom i nedeljom od 8h do 20h.

Aktuelne vesti

Olaplex je jedinstveni aktivni sastojak, pronalazak dva vodeća svetska stručnjaka, Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker. Ovo je njihov prvi izum u oblasti kozmetičke industrije. Olaplex ne sadrži silikon i ulje, koristi se za povezivanje prekinutih disulfidnih sumpornih veza u kosi koje su nastale kao posledica termičkih, mehaničkih i hemijskih tretiranja kose.

Pročitaj više

Parafinsko pakovanje ruku tretman kojim se obnavlja i dubinski hrani koža ruku koje su stalno izložene hladnoći, vodi i drugim štetnim uticajima. Dubinska, intenzivna i hidratantna nega vaših ruku!!!

Pročitaj više
Frizerski studio SENSE nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Antifašističke borbe 19, lok. 78. Uz prijatnu i veselu atmosferu u salonu SENSE pored odličnih frizerskih usluga, na raspolaganju su vam i usluge sređivanja noktiju i ruku. Svakog dana uz opuštajući muziku, šoljicu kafe ili soka, vlasnica Marija se trudi da se svaki klijent opusti i izađe zadovoljan iz salona.
FRIZERSKI STUDIO SENSE

Antifašističke borbe 19, lok. 78
(u bilzini Arene), Novi Beograd

tel. 011 311 8 600
mob. 066 888 4 882

Back to Top