Aktuelne teme

Olaplex

Olaplex je jedinstveni aktivni sastojak, pronalazak dva vodeća svetska stručnjaka, Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker. Ovo je njihov prvi izum u oblasti kozmetičke industrije.

Olaplex ne sadrži silikon i ulje, koristi se za povezivanje prekinutih disulfidnih sumpornih veza u kosi koje su nastale kao posledica termičkih, mehaničkih i hemijskih tretiranja kose.

Olaplex se sastoji od 3 faze:

  • · No. 1 Bond Multiplier
  • · No. 2 Bond Perfector
  • · No. 3 Hair Perfector

Faza No. 1 i No. 2 dostupne su samo u frizerskim salonima i koriste se kao samostalni tretman ili kao pomoćno sredstvo prlikom posvetljivanja i bojenja kose.

Faza No. 3 - Hair Perfector je deo Olaplex paketa i koristi se kao produžena kućna nega. Sadrži isti aktivni sastojak kao No. 1 i No. 2. Klijenti su tako u mogućnosti da održavaju zdravlje i jačinu svoje kose do sledećeg tretmana.

Olaplex se koristi tako što se bogata količina preparata nanosi na mokru, nešamponiranu, peškirom prosušenu kosu. Raščešljavanjem preparat se rasporedi po celoj kosi i ostavi da deluje najmanje 10 minuta (u zavisnosti od stepena oštećenja kose koja se tretira). Kosa se zatim ispere, opere šamponom i stavi se regenerator. Što je duže vreme delovanja efekat će biti veći.

Za znatno oštećenu kosu preporučuje se ponavljanje postupka jednom nedeljno.

« Nazad
Frizerski studio SENSE nalazi se na Novom Beogradu u Ulici Antifašističke borbe 19, lok. 78. Uz prijatnu i veselu atmosferu u salonu SENSE pored odličnih frizerskih usluga, na raspolaganju su vam i usluge sređivanja noktiju i ruku. Svakog dana uz opuštajući muziku, šoljicu kafe ili soka, vlasnica Marija se trudi da se svaki klijent opusti i izađe zadovoljan iz salona.
FRIZERSKI STUDIO SENSE

Antifašističke borbe 19, lok. 78
(u bilzini Arene), Novi Beograd

tel. 011 311 8 600
mob. 066 888 4 882

Back to Top

<